Cookie Consent Manager International

Hvis du driver en international hjemmeside eller har kunder over hele verden, rækker behovet for databeskyttelse ud over det GDPR ud. Specifikke retningslinjer for databeskyttelse, såsom den Californiske CCPA eller den brasilianske LGPD kan være relevant, afhængigt af hvor du er aktiv. Det er under alle omstændigheder vigtigt for den juridisk sikre håndtering af følsomme data, at den ConsentManager international er justeret. Du er kun juridisk på den sikre side, hvis de internationalt anvendte cookieløsninger opfylder de respektive databeskyttelseskrav.

Prøv det nu!

Cookie Consent International

På den sikre side af kloden

Hvis brugere besøger din hjemmeside, skal de aktivt give deres samtykke til cookie-sporing. Det, der gælder i EU, er i modificeret form også bindende lovgivning i andre lande verden over. Hvad gælder helt præcist? Med vores samtykkestyringsløsninger kan du vise de rigtige cookie-bannere verden over. Sikkerhed leveres af juridisk bindende løsninger. Og vi leverer. Test os uforpligtende!

GDPR – og videre

GDPR eller internationale GDPR gælder ikke kun i EU, men i hele Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Derfor er internationale cookie-samtykkeløsninger relevante for alle operatører af kommercielle hjemmesider. Vigtigheden forværres af dommen fra Federal Court of Justice (BGH) i maj 2020. Cookies til reklame- og markedsundersøgelsesformål kræver generelt brugerens informerede samtykke. Alle data er berørt, uanset om det er persondata. Vores samtykkestyringsløsninger tilbyder transnational gennemsigtighed. Uanset hvad der måtte gælde for forskellige bestemmelser. Vi leverer skræddersyede løsninger afhængigt af din grad af internationalisering og de markeder, du betjener eller erobrer. Fra Europa til USA til Latinamerika.

CCPA

Behandler du personoplysninger om californiske forbrugere og driver du forretning der? Så bør du holde øje med CCPA (California Consumer Privacy Act). Vi kender til de konkrete forhold og implementerer sikre og lovoverholdende løsninger, hvis kravene er opfyldt. Manglende overholdelse af CCPA kan resultere i en bøde. Hvis Consent Manager International også tager hensyn til CCPA, er du som webstedsoperatør på den juridisk sikre side.Vi gør din hjemmeside CCPA-kompatibel. Bare test det!

Anbefalet af advokater og databeskyttelsesansvarlige ...

img
Beskyttelse mod retssager

Kun hvis dit websted er CCPA-kompatibelt, er du foran brokke sig og sikkert bøder. Brug vores samtykkeadministrator til optimal CCPA-overholdelse og nem implementering af forbrugerhenvendelser.

img
Øge annonceindtægterne

Annoncører vil gerne sikre sig, at deres investeringer er CCPA-kompatible. Med vores CCPA-værktøj sælge mere trafik til annoncører og dermed øge dit salg.

img
Databeskyttelse for dine kunder

Beskyt dine kunder og skabe tillid. Ved at overholde alle gældende databeskyttelsesforskrifter i CCPA og GDPR vil besøgende føle sig trygge og trygge hos dig. Dette øger opholdets længde og konverteringsraten!

Andre internationale databeskyttelseslove

Canada

Dagsordenen gav beslutningen af EF-Domstolen (Den Europæiske Domstol) Før. Når brugere besøger din webshop, må sporing via cookies ikke længere kun finde sted med implicit samtykke. Det du vil spore skal være udtrykkeligt opført. Kunden eller interessenten kan acceptere eller gøre indsigelse mod behandlingen. På grund af dette, er Opt-in løsninger i netbutikker og på andre hjemmesider pligt.

Brasilien

I det største latinamerikanske land ser fortalere for privatlivets fred efter Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) om virksomheders og organisationers håndtering og behandling af personoplysninger. Denne databeskyttelseslov gælder også for virksomheder baseret i Brasilien og i lige så høj grad for dem, der betjener kunder i Brasilien.

Indien

I det store subkontinent diskuteres lovforslaget om beskyttelse af personoplysninger (PDP-lovforslaget) med hensyn til databeskyttelse.

Singapore

Her er man opmærksom på beskyttelsen af persondata med sin persondatabeskyttelseslov (PDPA).

Samtykkestyring er vigtig.

Der er risiko for advarsler og bøder, hvis lokale love ikke overholdes. Du bør derfor tage bedre forholdsregler og bruge en samtykkestyringsløsning som vores.

Selvfølgelig fungerer consentmanager også med ...

Fordele ved Cookie ConsentManager for internationale virksomheder

En samtykkeansvarlig er for internationale virksomheder et værdifuldt værktøj af en række årsager. Samtykke ledere er global tilgængelige tekniske platforme. Dit job er dette automatisering Indhentning af samtykke fra dine besøgende til behandlingen af deres data. Virksomheder kan drage fordel af vores Samtykkestyringsløsninger praktisk og let. Nationale og internationale. Cookie-bannere vises teknisk og juridisk i overensstemmelse med de respektive Lander-love og skaber dermed klarhed for alle sider.

Nem integration

En god samtykkeansvarlig for internationale virksomheder kan være intuitiv integrere i din hjemmeside. Nem håndtering sikrer også det Brugere uden stor teknisk ekspertise af automatiseret Drag fordel af at indhente samtykke.

Internationale love

Vi dækker et meget bredt sortiment Fortrolighedspolitik væk. Vi viser de vigtigste aktuelle og gældende love med vores internationale cookie-bannere. Derfor har vi særlige samtykkeansvarlige for virksomheder, der opererer internationalt og uden for EU's grænser internationale retningslinjer som CCPA, PEPIDA eller LGPD overveje.

Teknisk fejlfri

Det sker med en god samtykkeansvarlig for internationale virksomheder Bloker cookies automatisk, så snart du har kopieret koden til cookie-samtykket ind på din hjemmeside. Den efterfølgende aktive cookie-crawler virker også automatiseret. Hvilke cookies sættes på din hjemmeside? Tjek lige her!

Responsive design

Vores cookie-løsninger til internationale virksomheder er fleksibelt tilpasningsdygtig. En lydhør orientering siger sig selv moderne samtykkeforvaltere Dette omfatter også tilpasningen af samtykkebannerets respektive udseende til Krav til slutenheden - uanset om Smartphone eller tablet, iPhone eller iPad. Android eller iOS. Dette bidrager til en positiv brugeroplevelse, styrker tilliden og formidler gennemsigtighed.

Tillid og gennemsigtighed

Bevidstheden om relevansen øges. Ikke kun siden indførelsen af GDPR. Med vores samtykkestyringsløsninger kan du følge med tiden, også internationalt. De skaber gennemsigtighed om hvilke spor kunderne ønsker at efterlade på din hjemmeside. Og generer en uvurderlig ressource: Tillid.

FAQ: Cookie ConsentManager international

Hvis dine besøgende ikke giver deres samtykke til behandlingen af dataene, sker der ingen dataoverførsel. De cookies, der er teknisk nødvendige til drift af hjemmesiden, er en undtagelse.

Der er tale om softwareløsninger, der imødekommer det internationale behov for databeskyttelse og tager de tilsvarende retningslinjer i betragtning. Ud over GDPR for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde omfatter dette for eksempel det californiske CCPA eller det brasilianske LGPD-direktiv. En ConsentManager viser et samtykkebanner til dine besøgende. Inden kunderne ser indholdet, bliver de bedt om deres samtykke til behandlingen af dataene.

CMP

Ikke sikker på, om du har brug for en CMP?

Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for en CMP eller ej, så kontakt os venligst - vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning til din virksomhed!

Kontakt