Indstil GDPR-cookies korrekt

Den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) har været i kraft i alle EU-medlemslande siden den 25. maj 2018. Fordi med GDPR Cookies Vi har samlet en oversigt over de vigtigste informationer til dig.

Generel databeskyttelsesforordning

For at hjælpe dig med ting som GDPR, CMP og samtykke har vi samlet de mest almindelige spørgsmål her.

Bemærk venligst, at vi ikke kan yde juridisk rådgivning. Nogle punkter i denne FAQ kan også ændre sig over tid eller blive fortolket anderledes af domstolene. Derfor bør du altid konsultere din advokat!

Hvad er GDPR?

GDPR står for General Data Protection Regulation, på engelsk omtales det som GDPR eller General Data Protection Regulation. Dette er en forordning fra EU, der regulerer, hvordan private virksomheder skal håndtere persondata. Forordningen trådte i kraft den 27. april 2016 og har været obligatorisk siden den 25. maj 2018. Således blive Standarder for databeskyttelse i hele EU samlet og forpligtende. GDPR-teksten er ret generel og bør implementeres i konkret national lovgivning. Den såkaldte ePrivacy-forordning er beregnet til dette.

Hvad er e-databeskyttelsesforordningen?

e-databeskyttelsesforordningen er beregnet til at håndtere personoplysninger, især i elektronisk kommunikation (Internet, e-mail, ...). Forordningen må ikke forveksles med ePrivacy-direktivet ("Cookie-direktivet"), som trådte i kraft før GDPR og begrænser brugen af cookies. Da GDPR-teksten omhandler databeskyttelse generelt, har medlemslandene brug for dybere love eller regler for at dække de specifikke sager og anvendelsesområder. Især databeskyttelse på internettet spiller en vigtig rolle, fordi store mængder information og persondata indsamles og behandles her. Samtidig er databehandlingen stort set ugennemsigtig for brugeren, fordi den foregår i baggrunden. Kombinationen af GDPR og ePrivacy Regulation giver dig Håndtering af cookies høj prioritet.

Historien om GDPR

Europa-Parlamentet offentliggør en første anbefaling
EU's lægemiddelkomité for borgerlige frihedsrettigheder, retlige og indre anliggender har sin første "orienteringsafstemning".
Europa-Parlamentet, Rådet og Kommissionen afslutter deres forhandlinger
EU-udvalget stemmer for forhandlinger mellem de tre partier
EU-rådet accepterer anbefalingen
EU-parlamentet accepterer anbefalingen
Reglerne træder i kraft
Reglerne er nu gældende i alle medlemslande
e-databeskyttelsesforordningen forventes at træde i kraft

Hvem skal overholde GDPR-cookies?

Med hensyn til online annoncering spiller GDPR-cookies blandt andet en rolle, når

  • forlaget er baseret i EU
  • annoncøren er baseret i EU
  • mæglerne/netværkene/mæglerne/… er/er baseret i EU
  • den besøgende på hjemmesiden / modtageren af annonceringen er baseret i EU
  • en involveret tredjepart (f.eks. annonceserverudbyder) er baseret i EU

Det betyder, at GDPR også gælder for virksomheder, der ikke gør det baseret i EU er men Annoncering til EU-borgere aflevere.

Hold dig opdateret!

Abonner på nyhedsbrev

Vi har allerede hjulpet mere end 25.000 websteder med at overholde GDPR, TTDSG & ePrivacy ...

Vores kunder omfatter nogle af de største hjemmesider og bedst kendte mærker i verden.

… og mange flere.

Bemærk venligst: Selvom ConsentManager CMP tilbyder mange funktioner såsom blokering af tredjepartskoder og cookies, er det ikke alle vores kunder, der bruger alle funktioner. Venligst ikke bedøm vores funktioner kun baseret på, hvordan vores kunder bruger vores værktøj.


Hvad er persondata i henhold til GDPR-teksten?

Personoplysninger kræver særlig beskyttelse. Især skal brugeren, medmindre opfyldelse af en kontrakt eller legitime interesser gør dette nødvendigt, udtrykkeligt samtykke (Samtykke), før hans data må behandles, opbevares eller videregives.

GDPR-cookies til- og fravalg

Dette samtykke kaldes Tilmeld udpeget. Du kender proceduren fra fx nyhedsbreve: Du skal aktivt registrere dig og endda bekræfte e-mailadressen (dobbelt tilmelding). Virksomheder må ikke sende dig uopfordret reklame.

For eksempel giver nogle databeskyttelseslove såsom California Consumer Privacy Act (CCPA) mulighed for et opt-out, hvilket betyder, at brugere kan afvise cookies. I dette tilfælde er cookies indstillet som standard; den besøgende kan fravælge det.

Særlige rettigheder for de berørte

  • Oplysningspligt af den ansvarlige: Du skal informere den besøgende udførligt og fuldstændigt om behandlingen af dataene. Dette inkluderer også formålene/målene/hensigterne og andre modtagere såsom tredjepartsudbydere. Du skal også informere brugeren om deres rettigheder i GDPR-cookiemeddelelsen
  • ret til at give oplysninger: Efter anmodning fra den pågældende skal du give fuldstændige oplysninger om, hvorvidt og hvilke data du har opbevaret eller videregivet, til hvilket formål mv.
  • Ret til berigtigelse: Hvis brugeren giver samtykke til behandlingen af dataene, skal du rette eller opdatere dem efter anmodning.
  • Ret til sletning ("Bliver glemt"): Brugeren kan tilbagekalde sit samtykke samt beordre den øjeblikkelige sletning.
  • Ret til begrænsning behandling: Den registrerede kan anmode om, at du begrænser brugen af de indsamlede data, selvom det tidligere samtykke gav mulighed for en bredere behandling.

Hvad betyder GDPR-cookies for min online markedsføring?

GDPR har følgende betydning, især for online annoncering:
  1. Det indstilling af cookies er ikke længere muligt uden samtykke. Det betyder, at du kun kan spore handlinger, som brugeren har givet sit udtrykkelige samtykke til. Alle andre cookies skal blokeres. Du skal bruge en GDPR-cookiebeskedtekst.
  2. Det Gem på computer af personlige data er ikke længere muligt uden samtykke. I forbindelse med online markedsføring gælder det især den besøgendes IP-adresse.
  3. det overførsel af personlige data er ikke længere muligt uden samtykke. For eksempel må du som en del af OpenRTB eller i form af pladsholdere ikke længere videregive data såsom den besøgendes IP-adresse.

Artikel 9 GDPR:

Behandling af særlige kategorier

Behandlingen af personoplysninger er så meget desto mere interessant for annoncører, jo mere detaljeret information er tilgængelig fra dens målgruppe. GDPR beskytter visse personlige oplysninger endnu stærkere. Derfor er behandlingen af følgende data udtrykkeligt forbudt i henhold til artikel 9 GDPR:

  • Etnisk oprindelse
  • Politiske holdninger / fagforening
  • Verdenssyn / religion
  • Genetiske/biometriske data
  • Sundhedsdata
  • Seksuel orientering

Undtagelser i artikel 9 GDPR

Undtagelser er defineret i artikel 9 (2) GDPR:
  • Den registrerede giver udtrykkeligt samtykke til behandlingen til nærmere angivne formål. Behandlingen er nødvendig for, at den registrerede kan udøve sine rettigheder og opfylde sine forpligtelser
  • Vitale interesser
  • Behandling foretaget af en non-profit organisation i løbet af dens legitime aktivitet eller medlemskab. Hvis den registrerede for eksempel er medlem af et politisk parti, kan den behandle oplysningerne om partitilhørsforhold internt
  • Den registrerede har offentliggjort dataene
  • I retlige aspekter
  • Væsentlig offentlig interesse
  • Sundhedspleje og arbejdsmedicin
  • Offentlig sundhedspleje / afværge fare
  • Arkivarbejde, videnskabelig, historisk forskning og begrænset til statistik

Artikel 9 GDPR-cookiebanner

Tredjepartsudbydere sætter cookies og indsamler data på din hjemmeside. Som operatør er du ansvarlig for at informere dine besøgende og for at bekræfte cookies. Hvis tredjepartsudbydere ønsker at indsamle og behandle personoplysninger i henhold til artikel 9 GDPR, skal GDPR-cookiebanneret indeholde de angivne formål. Så du er igen at blive behandlet mere følsomt som generelle udsagn om alder, køn osv. Du opnår kundetilfredshed og en højere acceptrate gennem gennemsigtighed. Du får også mere salg gennem annonceindtægter fra annoncørerne på dit websted.

Hvad betyder GDPR-cookies for min hjemmeside?

Hvis du er en udgiver, udgiver, netværk, SSP, bureau eller annoncør, vil du højst sandsynligt få brug for det i fremtiden brugernes samtykke indhente. For at gøre dette har du brug for en samtykkestyringsudbyder som vores Samtykkeansvarlig.

Cookie banner GDPR

Et cookie banner informerer den besøgende om de indstillede cookies, og hvordan de virker. Cookies, der er nødvendige for at hjemmesiden kan fungere, skal (logisk) accepteres. GDPR-cookiemeddelelsen må ikke indeholde forudindstillede flueben. Lovgiveren foreskriver ikke, hvordan GDPR-cookiebanneret skal se ud. Så brug det råderum og den frihed, du har At designe cookie-meddelelsen på den bedst mulige måde. Med den rette knowhow er du på samme tid lovpligtig og kundevenlig!

Indstil GDPR-cookies med Consent Manager

Med vores samtykkestyringsudbyder har du det fulde overblik over de GDPR-cookies, du bruger. Med færdige designs og tekster på over 30 sprog kan du komme i gang med det samme og er altid GDPR-kompatibel. det integreret cookie-crawler Kontrollerer dagligt din hjemmeside for nye udbydere og blokerer automatisk alle cookies uden samtykke (Samtykke). Vores værktøj kan integreres i ethvert fælles system og er kompatibelt med stort set alle applikationer. Du kan tilpasse GDPR-cookiebanneret til dit design og ordlyd og foretage andre indstillinger, fx med hensyn til knapperne. Ved hjælp af A/B-test afgør systemet, hvilke indstillinger der fungerer bedst, dvs den bedste acceptrate med de besøgende.

Databeskyttelse gjort let

Hvis brugerne udøver deres rettigheder, skal de handle med det samme. Du skal fuldstændige oplysninger give disse data begrænse eller helt Klar. Dette giver dig udfordringen med at være i stand til at bestemme alle disse oplysninger, behandle dem og ændre dem i overensstemmelse hermed. Det er meget nemt med vores samtykkeansvarlige. Han giver dig ikke bare gaver værdifuld arbejdstidmen tager sig af Retssikkerhed og en hurtig behandling af brugeranmodninger. Din professionelle reaktion og eksemplariske håndtering af følsomme data vil øge dine kunders tilfredshed. Dette øger igen tilliden til din virksomhed (til dine produkter, tjenester osv.).

pakker

grundlæggende

Gratis

  • oversigt
  • Maks. sidevisninger om måneden

    5.000
  • Yderligere sidevisninger (pris pr. 1000)

    ikke muligt
  • Maks. websteder / maks. Apps

    1
  • GDPR-kompatibel

  • Designs/justeringer
  • Præfabrikerede designs / kom i gang med det samme

  • Cookie-crawler
  • Crawlere om ugen

    1
  • Support / SLA
  • Support med billet

Standard
væk

49 €
om måneden

  • oversigt
  • Alle funktioner i grundpakken plus:

  • Sidevisninger / måned inkluderet

    1.000.000
  • Yderligere sidevisninger (pris pr. 1000)

    € 0,05
  • IAB TCF-kompatibel CMP

  • Maks. websteder / maks. Apps

    3
  • Designs/justeringer
  • Alle funktioner i grundpakken plus:

  • Dit firmalogo

  • Udarbejdelse af dine egne designs

    3
  • Skift teksterne

  • A/B test og optimering

  • Cookie-crawler
  • Crawlere om dagen

    10
  • Support / SLA
  • Support med billet

  • Support via e-mail

Bureauvæk

195 €
om måneden

  • oversigt
  • Alle funktioner i standardpakken plus:

  • Sidevisninger / måned inkluderet

    10.000.000
  • Yderligere sidevisninger (pris pr. 1000)

    € 0,02
  • Maks. websteder / maks. Apps

    20
  • Designs/justeringer
  • Udarbejdelse af dine egne designs

    20
  • A/B test og optimering

  • Brugerkonti
  • Alle funktioner i standardpakken plus:

  • Yderligere brugerkonti

    10
  • Brugerrettigheder

  • Cookie-crawler
  • Crawlere om dagen

    100
  • Support / SLA
  • Support med billet

  • Support via e-mail

  • Support via telefon

Enterprisevæk

Kontakt os

  • oversigt
  • Alle funktioner i agenturpakken plus:

  • Sidevisninger / måned inkluderet

    35.000.000
  • Yderligere sidevisninger (pris pr. 1000)

    € 0,02
  • Maks. websteder / maks. Apps

    ubegrænset
  • Designs/justeringer
  • Udarbejdelse af dine egne designs

    individuelt
  • Brugerkonti
  • Alle funktioner i standardpakken plus:

  • Yderligere brugerkonti

    individuelt
  • Brugerrettigheder

  • Cookie-crawler
  • Crawlere om dagen

    300
  • Support / SLA
  • Support med billet

  • Support via e-mail

  • Support via telefon

  • Dedikeret support

  • SLA

    99,9%
  • hvid label
  • White label løsning

  • Fjernelse af consentmanager.net-logoet

  • CMP med dit eget domæne

    Ansvar og bøder

    I henhold til artikel 82 paragraf 2 GDPR enhver registeransvarlig involveret i behandlingen er ansvarlig for en skade. Da den besøgende på din hjemmeside giver sit samtykke (samtykke) til behandling af personoplysninger, er du ansvarlig for den GDPR-kompatible samtykkehåndtering.

    I henhold til artikel 83(1) GDPR skal bøder være effektive, forholdsmæssige og (udtrykkeligt!) afskrækkende i hvert enkelt tilfælde. det Straffeniveau afhænger af typen og alvoren af lovovertrædelsen mod GDPR-cookies. Lovgiveren lægger stor vægt på databeskyttelse. Dine kunder ser det på samme måde. Overholdelse af GDPR er derfor i din egen interesse, både af økonomiske og omdømmemæssige årsager.

    Eksempel: I tilfælde af krænkelse af samtykke (såsom artikel 9 GDPR) eller rettigheder for de berørte, er der risiko for en bøde pr. op til 20 millioner euro eller 4 % af den globale årlige omsætning; det højere beløb tæller.

    Vores grundpakke fra Samtykkeansvarlig er gratis og tilgængelig i standardpakken fra 50 euro pr. måned.

    Tjek af GDPR-hjemmesiden

    Med vores gratis GDPR Website Check kan du tjekke din hjemmeside for GDPR-overholdelse. Cookie-crawleren integreret i samtykkeadministratoren udfører dette GDPR-webstedstjek flere gange om dagen for at finde og kategorisere nye udbydere og cookies. Så du er altid på den sikre side.


    Sørg nu for, at dit websted er i overensstemmelse med den nye databeskyttelseslov (TTDSG)

    Test samtykkeadministratoren og tilbud dine besøgende en håndgribelig merværdisom vil skabe tillid. I de sidste par måneder har der været gentagne rapporter om datalæk og utilstrækkelig beskyttelse af privatlivets fred. Med en professionel forespørgsel fra samtykkeadministratoren viser du dine besøgende, at du tager dette emne meget seriøst.

    Endnu mere: Du giver dine potentielle kunder alle beslutninger gennemsigtigt lige fra starten. Det vil have en positiv effekt på det Image og seriøsiteten af din hjemmeside indvirkning. De sikrer ikke kun overholdelse af databeskyttelsesloven, men investerer også aktivt i besøgendes tilfredshed. Ved at reducere afvisningsprocenten og øge opholdets længde kan placeringer og konvertering optimeres. Du kan se her, at samtykkeadministrator kan betale sig for dig, ikke kun på det vigtige niveau af databeskyttelse. Den nye datalov har haft strategisk betydning, siden den senest blev vedtaget. Med Consentmanager kan du implementere en helhedsløsning, som du som hjemmesideoperatør får gavn af på mange niveauer. Du kan tage de første skridt lige nu.

    Hold dig opdateret!

    Abonner på nyhedsbrev

    FAQ

    Med vores gratis GDPR Website Check kan du tjekke, om din hjemmeside indstiller GDPR cookies korrekt. Dette gøres med samtykkeadministratoren Overensstemmelseskontrol automatisk.

    I overensstemmelse med ePrivacy Regulation og GDPR skal cookies vælges via opt-in. Det betyder på forhånd
    (standard) ingen er valgt. I henhold til GDPR skal du udtrykkeligt og aktivt give samtykke til cookies, hvis du ønsker behandlingen af tillade hver kategori ville. Et GDPR-cookiebanner forklarer typerne af cookies og deres brug. Samtykke er kun obligatorisk for de GDPR-cookies, der hjemmesidens funktion garanti.

    CMP

    Ikke sikker på, om du har brug for en CMP?

    Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for en CMP eller ej, så kontakt os venligst - vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning til din virksomhed!

    Kontakt