Cookie Consent Manager International

Hvis du driver en international hjemmeside eller har kunder over hele verden, går behovet for databeskyttelse ud over GDPR . Specifikke privatlivspolitikker såsom Californien CCPA eller den brasilianske LGPD kan være relevante afhængigt af hvor du opererer. Det er under alle omstændigheder vigtigt for den juridisk sikre håndtering af følsomme data, at SamtykkeManageren er internationalt orienteret. Kun hvis de anvendte cookie-løsninger opfylder internationale databeskyttelseskrav, er du på den sikre side fra et juridisk synspunkt.

Weltkarte Consent-Management

Tilvalg påkrævet

Cookiesamtykke for udgivere og den juridiske baggrund

  • Hvis brugere besøger din hjemmeside, skal de aktivt give deres samtykke til cookie-sporing. Det, der gælder i EU, er i modificeret form også bindende lovgivning i andre lande verden over. Hvad gælder helt præcist? Med vores samtykkehåndteringsløsninger kan du vise de rigtige cookie-bannere verden over.
    Sikkerhed leveres af juridisk bindende løsninger. Og vi leverer. Test os uforpligtende!

  • GDPR – og videre

    GDPR eller internationale GDPR gælder ikke kun i EU, men i hele Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Derfor er internationale cookie-samtykkeløsninger relevante for alle operatører af kommercielle hjemmesider. Betydningen forværres af dommen fra Federal Court of Justice (BGH) i maj 2020. Cookies til reklame- og markedsundersøgelsesformål kræver generelt brugerens informerede samtykke. Alle data er berørt, uanset om det er persondata.

  • Vores samtykkestyringsløsninger tilbyder transnational gennemsigtighed. Uanset hvad der måtte gælde for forskellige bestemmelser. Vi leverer skræddersyede løsninger afhængigt af din grad af internationalisering og de markeder, du betjener eller erobrer. Fra Europa til USA til Latinamerika.

  • CCPA

    Behandler du personoplysninger om californiske forbrugere og driver du forretning der? Så bør du holde øje med CCPA (California Consumer Privacy Act). Vi kender til de konkrete forhold og implementerer sikre og lovoverholdende løsninger, hvis kravene er opfyldt.
    Manglende overholdelse af CCPA kan resultere i en bøde. Hvis Consent Manager International også tager hensyn til CCPA, er du som webstedsoperatør på den juridisk sikre side.
    Vi gør din hjemmeside CCPA-kompatibel. Bare test!

Anbefalet af advokater og databeskyttelsesansvarlige

Dine fordele på et øjeblik

Databeskyttelse for dine kunder

Beskyt dine kunder og skab tillid . Ved at overholde alle gældende databeskyttelsesforskrifter i CCPA og GDPR føler besøgende sig trygge og trygge hos dig. Dette øger opholdets længde og konverteringsraten!

Beskyttelse mod retssager

Kun når dit websted er CCPA-kompatibelt, kan du være sikret mod retssager og bøder. Brug vores samtykkeadministrator til optimal CCPA-overholdelse og nem implementering af forbrugeranmodninger.

øge annonceindtægterne

Annoncører vil være sikre på, at deres investeringer er CCPA-kompatible. Med vores CCPA-værktøj sælger du mere trafik til annoncører og øger dermed din omsætning.

Sikker i Europa

Alle data opbevares af os i beskyttede databaser og udelukkende på servere i Europa.

Andre internationale databeskyttelseslove

  • Canada

    Dagsordenen blev fastsat af en afgørelse fra EF-Domstolen (Den Europæiske Domstol) . Hvis brugere besøger din webshop, kan sporing via cookies ikke længere kun finde sted efter implicit samtykke. Hvad du vil spore, skal udtrykkeligt angives . Kunden eller kundeemnet kan give samtykke til eller gøre indsigelse mod behandlingen. Af denne grund er tilvalgsløsninger obligatoriske i onlinebutikker og på andre hjemmesider.

  • Indien

    I det store subkontinent diskuteres lovforslaget om persondatabeskyttelse (PDP-lovforslaget) med hensyn til databeskyttelse.

  • Singapore

    Her sikrer persondataloven (PDPA) beskyttelsen af persondata.

  • Brasilien

    I det største latinamerikanske land er databeskyttelsesansvarlige med Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) opmærksomme på virksomheders og organisationers håndtering og behandling af personoplysninger. Denne databeskyttelseslov gælder også for virksomheder baseret i Brasilien og i lige så høj grad for dem, der betjener kunder i Brasilien.

Advarsler og bøder er truet i tilfælde af manglende overholdelse af lokale love. Derfor bør du hellere tage dine forholdsregler og bruge en samtykkestyringsløsning som vores.

Consentmanager arbejder selvfølgelig også med…

Fordele ved cookie-samtykkemanageren for internationale virksomheder

  • En samtykkeansvarlig er for internationale virksomheder
    et værdifuldt værktøj af en række årsager. Samtykkeadministratorer er globalt tilgængelige tekniske platforme. Dit job er automatisering
    Indhentning af samtykke fra dine besøgende til behandlingen af deres data.

  • Virksomheder kan drage fordel af vores samtykkestyringsløsninger på en praktisk og enkel måde. nationalt og internationalt . Cookiebannere vises teknisk og juridisk i overensstemmelse med de respektive landes love og skaber dermed klarhed for alle sider.

  • Nem integration

    En god samtykkeansvarlig for internationalt aktive virksomheder kan være intuitivt
    integrere i din hjemmeside. Enkel håndtering sikrer, at selv brugere uden stor teknisk ekspertise
    drage fordel af den automatiske indhentning af samtykke.

  • Internationale love

    Vi dækker det bredest tænkelige udvalg af privatlivspolitikker
    væk. De vigtigste aktuelle love, der skal implementeres, er repræsenteret af vores internationale cookie-bannere. Derfor har vi særlige samtykkeansvarlige for virksomheder, der opererer internationalt og uden for EU’s grænser, som tager højde for internationale retningslinjer som CCPA, PEPIDA eller LGPD .

  • Teknisk fejlfri

    En god samtykkeadministrator for internationale virksomheder vil automatisk blokere cookies , når du har kopieret cookie-samtykkekoden til din hjemmeside. Cookie-crawleren, der efterfølgende er aktiv, fungerer også automatisk .
    Hvilke cookies sættes på din hjemmeside? Tjek lige her!

  • Responsive design

    Vores cookieløsninger til internationalt aktive virksomheder kan tilpasses fleksibelt . En lydhør orientering forstås med moderne
    samtykkeansvarlige af sig selv. Dette omfatter også tilpasning af samtykkebannerets respektive udseende til slutenhedens krav – uanset om det er en smartphone, tablet eller iPhone
    eller iPad . Android eller iOS . Dette bidrager til en positiv brugeroplevelse, styrker tilliden og giver gennemsigtighed.

  • tillid og gennemsigtighed

    Bevidstheden om relevansen øges. Ikke kun siden indførelsen af GDPR. Med vores samtykkestyringsløsninger kan du følge med tiden, også internationalt. Du skaber gennemsigtighed om de spor, kunderne ønsker at efterlade på din hjemmeside. Og generer en uvurderlig ressource: Tillid .

Ofte stillede spørgsmål

Ikke sikker på, om du har brug for en CMP?

For at hjælpe dig med ting som GDPR, CMP og samtykke har vi samlet de mest almindelige spørgsmål her.

Det er softwareløsninger, der opfylder det internationale behov for databeskyttelse og tager de relevante retningslinjer i betragtning. Ud over GDPR for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde omfatter disse for eksempel det californiske CCPA eller det brasilianske LGPD-direktiv. En ConsentManager viser et samtykkebanner til dine besøgende. Inden kunderne ser indholdet, bliver de bedt om deres samtykke til behandlingen af dataene.

Hvis dine besøgende ikke giver deres samtykke til behandlingen af dataene, sker der ingen dataoverførsel. De cookies, der er teknisk nødvendige til drift af hjemmesiden, er en undtagelse.

Der kræves et såkaldt opt-in, det vil sige, at de første cookies kun må indsamles efter udtrykkeligt samtykke. De eneste undtagelser fra dette er de cookies, der er teknisk nødvendige for driften af siden. Indhentning af samtykke eller opt-in er lettet eller automatiseret via en ConsentManager.

Bemærk venligst, at vi ikke kan yde juridisk rådgivning. Nogle punkter i denne FAQ kan også ændre sig over tid eller blive fortolket anderledes af domstolene. Derfor bør du altid konsultere din advokat!