Data beskyttelse

Bemærk venligst: Denne privatlivspolitik vedrører KUN de data, der behandles af os, når du besøger eller bruger vores hjemmeside. Databeskyttelseserklæringen beskriver IKKE behandlingen af data på tredjepartswebsteder som en del af vores service som samtykkeudbyder. Bemærk også, at vi indgår en ordrebehandlingskontrakt (GCU) med ALLE vores kunder, og at vi derfor UDELUKKENDE udfører databehandling som entreprenør ("behandler"). Vi behandler IKKE nogen data på vores kunders sider til vores egne formål, men udelukkende for og på vegne af vores kunder.

oversigt

Hvem er vi?

Vi ("consentmanager") er en svensk-tysk virksomhed, der er specialiseret i at levere onlinetjenester. Vi udvikler og sælger værktøjet "consentmanager" af samme navn. Dette kan bruges til at registrere og administrere besøgendes samtykke til et websted (i daglig tale "cookiebanner").

Hvordan når jeg consentmanager?

Med post: consentmanager AB, Haltegelvägen 1b, 72348 Västerås, Sverige

På e-mail: info@consentmanager.net

På telefon: +46703823647 (ingen support!)

... eller blot om vores Kontaktformular.

Hvad sker der, når jeg besøger dit websted?

Hvis du besøger vores hjemmeside, behandler vi data om dig eller din enhed. Du kan finde flere detaljer under. Hvis du er enig, sats vi bruger også cookies og evaluerer dataene.

Hvad med cookies?

Hvis du accepterer, kan vi eller de værktøjer, vi bruger, sætte cookies på din enhed. Flere detaljer kan findes her.

Hvad sker der med mine data?

Vi videregiver ikke dine data til tredjeparter uden dit samtykke. Vi har også aftaler med alle serviceudbydere for at sikre dine data bedst muligt. Mere om dette her.

Hvilke rettigheder har jeg?

Du har forskellige rettigheder, såsom retten til at få dine data korrekte, til at få dem slettet efter behandling eller til kun at få dem behandlet eller videregivet med dit samtykke. Du kan læse mere om rettigheder her.

Hvordan kan jeg beskytte mine data?

Vi forsøger at beskytte dine data så godt vi kan. Derudover har du til enhver tid mulighed for at gøre indsigelse mod behandlingen. Se her for mere information.

Generel information om behandlingen af dine data

Vi ("consentmanager") er juridisk forpligtet til at informere dig om behandlingen af dine personoplysninger (herefter "data"), når du bruger vores hjemmeside. Vi tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt. Denne databeskyttelsesmeddelelse informerer dig om detaljerne i behandlingen af dine data og dine juridiske rettigheder i denne henseende. For udtryk som "personlige data" eller "behandling" er de juridiske definitioner fra artikel 4 DSGVO afgørende. Vi forbeholder os retten til at tilpasse databeskyttelseserklæringen med virkning for fremtiden, især i tilfælde af videreudvikling af hjemmesiden, brug af nye teknologier eller ændringer i retsgrundlaget eller den tilsvarende retspraksis. Vi opfordrer dig til at gennemgå fortrolighedspolitikken fra tid til anden og opbevare en udskrift eller kopi til dine arkiver.

omfang

Databeskyttelseserklæringen gælder for alle consentmanager-sider, såsom consentmanager.dk, consentmanager.net, consentmanager.fr osv. Den omfatter ikke linkede websteder eller internettilstedeværelser fra andre udbydere.

Ansvarlig

Ansvarlig for behandlingen af personoplysninger inden for rammerne af denne databeskyttelseserklæring er:

consentmanager AB
Haltegelvägen 1b
72348 Västerås
Sverige

Telefon: +46703823647 (ingen support!)

E-mail: info@consentmanager.net

Spørgsmål om databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål om databeskyttelse i forbindelse med vores virksomhed eller vores hjemmeside, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige:

Advokat og databeskyttelsesrådgiver
Peter Hense

Postadresse:

Databeskyttelsesrådgiver
c/o consentmanager AB
Haltegelvägen 1b
72348 Västerås
Sverige

Kontakt via den krypterede online formular:

Kontakt databeskyttelsesansvarlig

sikkerhed

Vi har taget omfattende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte dine personlige data mod uautoriseret adgang, misbrug, tab og andre eksterne forstyrrelser. Til dette formål gennemgår vi regelmæssigt vores sikkerhedsforanstaltninger og tilpasser dem til det nyeste.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personoplysninger, som du kan gøre gældende over for os:

  • Ret til information: Du kan anmode om oplysninger i henhold til artikel 15 GDPR om dine personoplysninger, som vi behandler.
  • Ret til berigtigelse: Hvis oplysningerne om dig ikke er (eller ikke længere) korrekte, kan du anmode om en rettelse i henhold til artikel 16 GDPR. Hvis dine data er ufuldstændige, kan du anmode om en udfyldelse.
  • Ret til sletning: Du kan anmode om sletning af dine personlige data i overensstemmelse med artikel 17 GDPR.
  • Ret til begrænsning af behandlingen: I overensstemmelse med artikel 18 GDPR har du ret til at anmode om en begrænsning af dine personlige data.
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandling: Du har ret til, af årsager, der hidrører fra din særlige situation, til enhver tid at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, som er baseret på artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra e) eller litra f) GDPR, i henhold til Art 21 (1) GDPR for at gøre indsigelse. I dette tilfælde vil vi ikke behandle dine data yderligere, medmindre vi kan påvise tvingende legitime behandlingsgrunde, der opvejer dine interesser, rettigheder og friheder, og hvis behandlingen tjener til at hævde og udøve eller forsvare mod retskrav (art. 21, stk. 1) GDPR). Derudover har du i henhold til artikel 21, stk. dette gælder også enhver profilering, for så vidt den er forbundet med sådan direkte reklame. Vi gør dig opmærksom på retten til indsigelse i denne databeskyttelseserklæring i forbindelse med den respektive behandling.
  • Ret til at trække dit samtykke tilbage: Hvis du har givet dit samtykke til behandling, har du fortrydelsesret i henhold til artikel 7, stk. 3, DSGVO.
  • Ret til dataportabilitet: Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du har givet os i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format ("dataportabilitet") og ret til at få disse data overført til en anden ansvarlig, hvis kravet i art 20 1 litra a, b GDPR er til stede (Art. 20 GDPR).

Du kan hævde dine rettigheder ved at give besked til kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig" eller den databeskyttelsesansvarlige, som er udpeget af os.

Hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er i strid med databeskyttelsesloven, har du også ret i henhold til artikel 77 GDPR til at klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed efter eget valg. Dette omfatter også den databeskyttelsestilsynsmyndighed, der er ansvarlig for den ansvarlige person:
Datainspektionen, Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm, Sverige, imy@imy.se.

brug af vores hjemmeside

I princippet kan du bruge vores hjemmeside til rent informationsformål uden at oplyse din identitet. Ved adgang til de enkelte sider på hjemmesiden på denne måde, overføres kun adgangsdata til vores webhoteludbyder, således at hjemmesiden kan vises for dig. Følgende data behandles her:

  • browsertype/browserversion,
  • anvendt operativsystem,
  • sprog og version af browsersoftwaren,
  • dato og tidspunkt for adgang,
  • værtsnavnet på den adgangsgivende slutenhed,
  • IP-adresse,
  • Indhold af anmodningen (specifik hjemmeside),
  • adgangsstatus/HTTP-statuskode,
  • websteder, der tilgås via webstedet,
  • Henvisnings-URL (det tidligere besøgte websted),
  • Meddelelse om, hvorvidt opkaldet var vellykket
  • mængden af overførte data,
  • Tidszoneforskel til GMT.

Den midlertidige behandling af disse data er nødvendig for teknisk at muliggøre webstedsbesøg og levering af webstedet til din slutenhed. Adgangsdataene bruges ikke til at identificere individuelle brugere og fusioneres ikke med andre datakilder. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f) GDPR. Vores legitime interesser ligger i at sikre hjemmesidens funktionalitet og hjemmesidens integritet og sikkerhed. Adgangsdataene vil blive slettet, så snart de ikke længere er nødvendige for at opnå formålet med deres behandling. I tilfælde af indsamling af data til levering af hjemmesiden, er dette normalt tilfældet, når du afslutter dit besøg på hjemmesiden.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

sporing

Ud over de førnævnte adgangsdata anvendes såkaldte cookies, pixels, browser-fingeraftryk eller andre sporingsteknologier ved brug af hjemmesiden. Cookies er små datapakker med en sekvens af numre, som gemmes lokalt i cachen eller harddisken i den anvendte browser. Pixels er billeder på én pixel, der er skabt uigennemsigtige eller i baggrundsfarven på hjemmesiden og derfor ikke er synlige for brugeren. Pixelen indsamler også information om din brugeradfærd på hjemmesiden. Fingeraftryksteknologier genererer et unikt fingeraftryk baseret på browserindstillingerne og identificerer dermed en individuel browser. Ved at bruge et script, som alle internetbrowsere kører automatisk, kan der nogle gange indsamles information såsom skærmens opløsning, anvendte skrifttyper, operativsystem, hardwareinformation og integrerede browser-plugins, som i deres specifikke kombination i sidste ende kan gøre det muligt at spore tilbage til en bestemt bruger. Sporingsteknologierne tjener til at gøre vores hjemmeside brugervenlig. Brugen af sporingsteknologier kan være teknisk nødvendig eller til andre formål (f.eks. analyse/evaluering af hjemmesidebrug).

Teknisk nødvendige elementer

Nogle elementer på vores hjemmeside kræver, at den kaldende browser kan identificeres selv efter et sideskift. I de teknisk nødvendige elementer, såsom især cookies eller lignende metoder til adgang til terminalenheder, behandles følgende data med det formål at udføre eller lette elektronisk kommunikation og levere en informationssamfundstjeneste, som brugeren anmoder om:

  • Sprogindstillinger,
  • skrifttypeindstillinger,
  • Log-in-oplysninger (f.eks. til vores kundeportaler)
  • Analyse af webstedsbrug (f.eks. med det formål at levere de nødvendige hardwareressourcer)

De brugerdata, der indsamles gennem teknisk nødvendige elementer, behandles ikke for at oprette brugerprofiler. Vi bruger også såkaldte "sessionscookies", som gemmer et sessions-id, som forskellige anmodninger fra din browser kan tildeles den fælles session med. "Sessionscookies" er nødvendige for at bruge hjemmesiden. Især kan vi bruge den til at genkende den brugte slutenhed, når du vender tilbage til hjemmesiden. Vi bruger denne cookie til at genkende dig ved efterfølgende besøg på hjemmesiden, hvis du har en konto hos os; ellers bliver du nødt til at logge ind igen hver gang du besøger. Retsgrundlaget for denne behandling er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f) GDPR. Vores legitime interesse i behandlingen består i at levere de nævnte særlige funktionaliteter og derved gøre brugen af hjemmesiden mere attraktiv og effektiv. "Sessionscookies" slettes, så snart du logger ud, eller afhængigt af hvilken browser du bruger, og hvilke browserindstillinger du har foretaget, når du lukker browseren.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

Teknisk unødvendig sporing

Vi bruger også cookies, pixels, browser-fingeraftryk og andre sporingsteknologier på hjemmesiden for at muliggøre en analyse af brugernes surfeadfærd. For eksempel lagres og behandles følgende data:

  • Hyppighed af sidevisninger
  • Brug af hjemmesidens funktioner (f.eks. registrering)

Retsgrundlaget for denne behandling er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra a) GDPR. De teknisk unødvendige cookies, pixels og andre sporingsteknologier slettes automatisk efter en specificeret periode, som kan variere afhængigt af sporingsmetoden. I det omfang vi integrerer tredjepartscookies eller pixels og lignende sporingsteknologier på vores hjemmeside, vil vi gøre dig opmærksom på dette separat nedenfor.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til den respektive udbyders behandling ved at kalde samtykkeværktøjet frem via ikonet nederst til venstre på hjemmesiden og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet under "Avancerede indstillinger". Lovligheden af behandlingen forbliver upåvirket, indtil tilbagekaldelsen er udnyttet.

consentmanager samtykkestyringsplatform

For at anmode om samtykke til behandling af dine slutenhedsoplysninger og personlige data ved hjælp af cookies eller andre sporingsteknologier på vores hjemmeside, bruger vi vores samtykkeværktøj "consentmanager". "consentmanager" giver dig mulighed for at give samtykke til eller afvise behandlingen af dine enhedsoplysninger og personlige data ved hjælp af cookies eller andre sporingsteknologier til de formål, der er anført i "consentmanager". Sådanne behandlingsformål kan omfatte integration af eksterne elementer, integration af streamingindhold, statistisk analyse, rækkeviddemåling, individualiserede produktanbefalinger og individualiseret annoncering. Du kan bruge "consentmanager" til at give eller nægte dit samtykke til alle behandlingsformål, eller til at give eller nægte dit samtykke til individuelle formål eller individuelle tredjeparter. Du kan også ændre de indstillinger, du har lavet efterfølgende. Formålet med at integrere "consentmanager" er at give brugerne af vores hjemmeside mulighed for at beslutte, om de vil sætte cookies og lignende funktionaliteter og give dem mulighed for at ændre indstillinger, der allerede er foretaget som en del af deres fortsatte brug af vores hjemmeside. I forbindelse med brugen af "consentmanager" behandler vi personlige data og oplysninger om de anvendte slutenheder. Dine data vil også blive sendt til consentmanager (consentmanager AB, Håltegelvägen 1b, 72348 Västerås, Sverige). Oplysningerne om de indstillinger, du har foretaget, vil også blive gemt på din slutenhed. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra c) GDPR sammenholdt med artikel 7, stk. 1, GDPR, i det omfang behandlingen tjener til at opfylde de lovbestemte forpligtelser til at fremlægge bevis for meddelelse af samtykke. Ellers er artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra f) GDPR det relevante retsgrundlag. Vores legitime interesser i behandlingen ligger i lagringen af brugerindstillinger og præferencer i forhold til brugen af cookies og evalueringen af samtykkerater. Tolv måneder efter at du har foretaget brugerindstillingerne, vil du blive bedt om samtykke igen. De foretagne brugerindstillinger gemmes derefter igen i denne periode, medmindre du først sletter oplysningerne om dine brugerindstillinger i slutenhedens kapaciteter, der er angivet til dette formål.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen, hvis behandlingen er baseret på artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f) GDPR. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

Kontakt vores virksomhed

Ved henvendelse til vores virksomhed, f.eks. B. via e-mail eller via kontaktformularen på hjemmesiden, vil de personlige data, du opgiver (såsom for- og efternavn, telefonnummer eller Skype-navn), blive behandlet af os for at besvare din anmodning. For at behandle henvendelser via kontaktformularen på hjemmesiden er det obligatorisk at oplyse navn og gyldig e-mailadresse. På det tidspunkt, hvor beskeden sendes til os, vil din IP-adresse og dato og tidspunkt for registrering også blive behandlet. Retsgrundlaget for behandlingen er Artikel 6 Stk. 1 Punkt 1 Litra f) GDPR eller Artikel 6 Stk. 1 Punkt 1 Litra b) GDPR, hvis kontakten har til formål at indgå en kontrakt. Hvis anmodningen har til formål at indgå en kontrakt, er detaljerne i dine data nødvendige og obligatoriske for indgåelse af en kontrakt. Hvis oplysningerne ikke oplyses, er det ikke muligt at indgå eller gennemføre en kontrakt i form af at kontakte os eller behandle anmodningen. Behandlingen af personoplysningerne fra inputmasken tjener udelukkende til at behandle kontakten. Hvis der tages kontakt via e-mail, er dette også den nødvendige legitime interesse i behandlingen af dataene. De øvrige data, der behandles under afsendelsesprocessen, tjener til at forhindre misbrug af kontaktformularen og til at sikre sikkerheden af vores informationsteknologiske systemer. I denne sammenhæng videregives dataene ikke til tredjemand. Vi sletter de data, der opstår i denne sammenhæng, efter at behandlingen ikke længere er nødvendig - normalt to år efter afslutningen af kommunikationen - eller begrænser behandlingen, hvis det er nødvendigt, til overholdelse af de eksisterende lovpligtige opbevaringsforpligtelser.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

Behandling til kontraktlige formål

Vi behandler dine personoplysninger, hvis og i det omfang, det er nødvendigt for påbegyndelse, begrundelse, implementering og/eller afslutning af en juridisk transaktion med vores virksomhed. Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra b) GDPR. Leveringen af dine data er nødvendig for indgåelse af kontrakten, og du er kontraktligt forpligtet til at stille dine data til rådighed. Hvis dine data ikke oplyses, er det ikke muligt at indgå og/eller udføre en kontrakt. Efter at formålet er opnået (f.eks. kontraktbehandling), vil personoplysningerne blive spærret for videre behandling eller slettet, medmindre vi har givet dit samtykke (f.eks. samtykke til behandling af e-mailadressen til afsendelse af elektronisk annoncepost), en kontraktlig aftale, en juridisk autorisation (f.eks. tilladelse til at sende direct mail) eller baseret på legitime interesser (f.eks. opbevaring for at håndhæve krav) er autoriseret til yderligere behandling.

Dine personlige data vil blive videregivet til tredjeparter, hvis

  • det er nødvendigt for etablering, implementering eller afslutning af juridiske transaktioner med vores virksomhed (f.eks. ved videregivelse af data til en betalingstjenesteudbyder/et rederi for at behandle en kontrakt med dig), (Art. 6, stk. 1 S. 1 lit. b) GDPR), eller
  • en underleverandør eller stedfortræder, som vi udelukkende anvender inden for rammerne af at levere de tilbud eller tjenester, du har brug for, kræver disse data (medmindre du udtrykkeligt er blevet informeret om andet, er sådanne hjælpepersoner kun berettiget til at behandle dataene i det omfang, dette er nødvendig for udførelsen af tilbuddet eller tjenesteydelsen er nødvendig), eller
  • en eksigibel officiel kendelse (Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. c) GDPR) eksisterer, eller
  • der er en eksigibel retskendelse (Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. c) GDPR), eller
  • vi er forpligtet til at gøre det ved lov (Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. c) GDPR), eller
  • behandlingen er nødvendig for at beskytte den registreredes eller en anden fysisk persons vitale interesser (Art. 6 Para. 1 S. 1 lit. d) GDPR), eller
  • det er nødvendigt for udførelsen af en opgave, der er i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af offentlig myndighed (artikel 6, stk. 1, punktum 1 lit. e) GDPR), eller
  • vi kan påberåbe os vores overordnede legitime interesser eller en tredjepart til offentliggørelse (artikel 6 (1) punktum 1 lit. f) GDPR).

Dine personoplysninger videregives ikke til andre personer, virksomheder eller organer, medmindre du har givet dit effektive samtykke til en sådan overførsel. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra a) GDPR. Inden for rammerne af denne databeskyttelsesinformation henviser vi dig til de respektive modtagere i forhold til den respektive behandlingsoperation.

kundekonto

For at kunne bruge tjenesterne fra consentmanager skal du oprette en kundekonto med følgende oplysninger:

  • For-og efternavn,
  • Brugernavn,
  • Adresse,
  • e-mailadresse og
  • selvvalgt adgangskode.

Ydermere behandles din IP-adresse samt dato og tidspunkt for registreringen på registreringstidspunktet. Vi bruger den dobbelte tilmeldingsprocedure til registrering. Efter du har indsendt de nødvendige data til registrering, modtager du en e-mail med et aktiveringslink. Først efter at linket er blevet aktiveret ved at klikke, vil adgangen til din kundekonto blive oprettet og registreringen gennemført. Ved senere tilmeldinger (login) skal de adgangsdata (bruger-id og adgangskode), du valgte ved første tilmelding, indtastes. Hvis det overførte link ikke bekræftes inden for 24 timer, sletter vi det automatisk senest efter en måned. Ellers slettes dine data, så snart de ikke længere er nødvendige for at opnå det formål, som de blev behandlet til. Dette er tilfældet for de data, der indsamles under registreringsprocessen, når registreringen på hjemmesiden annulleres eller ændres.

Følgende funktioner er tilgængelige for dig i login-området:

  • redigere dine profildata, 
  • se afgivne ordrer
  • opsætte og redigere samtykkestyringsplatformen for din egen hjemmeside.

Hvis du bruger hjemmesidens login-område, f.eks. B. for at redigere eller se dine profildata behandler vi også de personoplysninger, der kræves for at påbegynde eller opfylde kontrakten, især adressedata og oplysninger om betalingsmåden. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra b) GDPR. Leveringen af dine data er nødvendig og obligatorisk for indgåelse og gennemførelse af kontrakten. Hvis dine data ikke oplyses, kan du hverken registrere eller bruge login-området, dvs. det er ikke muligt at indgå og/eller udføre en kontrakt. Dine data vil blive slettet, så snart de ikke længere er nødvendige til brug for behandlingen. Dette er tilfældet, efter at kundekontoen er blevet slettet, medmindre vi ifølge loven er forpligtet til at gemme dataene. I dette tilfælde begrænser vi behandlingen. På grund af obligatoriske kommercielle og skattemæssige regler er vi forpligtet til at opbevare din adresse, betalings- og ordredata i en periode på op til ti år.

E-mail marketing

Eksisterende kundeannoncering

Vi forbeholder os retten til at bruge den e-mailadresse, du har oplyst i forbindelse med bestillingen i overensstemmelse med de lovbestemte bestemmelser, for at sende dig følgende indhold via e-mail under eller efter indgåelse af en kontrakt, forudsat at du ikke allerede har gjort indsigelse mod behandlingen af din e-mailadresse:

  • tekniske oplysninger om integration, opsætning og konfiguration af samtykkestyringsplatformen,
  • nye funktioner i samtykkestyringsplatformen, såsom sprog, design, udbydere og implementering af nye krav,
  • nye tilbud på tjenester af vores produkter og tjenester,
  • Invitationer til firmaarrangementer.

Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punkt 1 litra f) GDPR eller artikel 6, stk. 1, punktum 1 lit. Mails i et informativt design). Hvis behandlingen er relateret til udførelsen af kontrakten, er detaljerne i dine data nødvendige og obligatoriske for indgåelse og udførelse af en kontrakt. Hvis dine data ikke oplyses, er det ikke muligt at indgå eller udføre kontrakten ved at sende informations-e-mails. I andre tilfælde ligger vores legitime interesse i den nævnte behandling i at øge og optimere vores tjenester, sende direct mail og sikre kundetilfredshed. Vi sletter dine data, når du afslutter brugsprocessen, dog senest tre år efter kontraktens udløb.

Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan gøre indsigelse mod modtagelse af direct mail og behandling med henblik på direct mail uden at pådrage dig andre omkostninger end transmissionsomkostningerne i henhold til basistaksterne. Du har en generel ret til at gøre indsigelse uden begrundelse (Artikel 21, stk. 2, GDPR). For at gøre dette skal du klikke på afmeld-linket i den respektive e-mail eller sende os din indsigelse mod kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".  

Nyhedsbrev

Du har mulighed for at tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev på hjemmesiden eller som en del af din tilmelding til et af vores arrangementer, hvormed vi løbende vil informere dig om følgende indhold:

  • nye funktioner i samtykkestyringsplatformen, såsom sprog, design, udbydere og implementering af nye krav,
  • nye tilbud på tjenester af vores produkter og tjenester,
  • Invitationer til firmaarrangementer.

For at modtage nyhedsbrevet skal du oplyse dit navn eller pseudonym og en gyldig e-mailadresse. Vi behandler e-mailadressen med det formål at sende vores e-mail nyhedsbrev og så længe du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra a) GDPR. 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af din e-mailadresse for at modtage nyhedsbrevet, enten ved direkte at klikke på afmeldingslinket i nyhedsbrevet eller ved at sende os en besked med kontaktoplysningerne angivet under "Ansvarlig". Dette påvirker ikke lovligheden af den behandling, der har fundet sted på baggrund af samtykket frem til tidspunktet for din tilbagekaldelse.

For at dokumentere din nyhedsbrevstilmelding og for at forhindre misbrug af dine persondata tilmelder du dig vores e-mail nyhedsbrev i form af den såkaldte Dobbelt opt-in procedure. Efter at have indtastet de data, der er markeret som obligatoriske, sender vi dig en e-mail til den e-mailadresse, du har angivet, hvori vi beder dig udtrykkeligt bekræfte din tilmelding til nyhedsbrevet ved at klikke på et bekræftelseslink. Vi behandler din IP-adresse, dato og tidspunkt for tilmelding til nyhedsbrevet og tidspunktet for din bekræftelse. På denne måde sikrer vi, at du virkelig ønsker at modtage vores e-mail nyhedsbrev. Vi er juridisk forpligtet til at bevise dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet (art. 7, stk. 1 DSGVO). På grund af denne juridiske forpligtelse sker databehandling på grundlag af artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra c) GDPR. Du er ikke forpligtet til at give dine personlige data under registreringsprocessen. Men hvis du ikke oplyser de nødvendige personoplysninger, kan vi muligvis slet ikke behandle dit abonnement eller ikke fuldt ud. Hvis abonnementet på nyhedsbrevet ikke bekræftes inden for 24 timer, blokerer vi de oplysninger, der sendes til os. Efter din bekræftelse vil dine data blive behandlet, så længe du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Hvis du afmelder dig ved at udøve tilbagekaldelsen af samtykkeerklæringen, behandler vi dine data, især din e-mailadresse, for at sikre, at du ikke modtager yderligere nyhedsbreve fra os. Til dette formål tilføjer vi din e-mailadresse til en såkaldt "sortliste', hvilket gør det muligt for dig ikke at modtage yderligere nyhedsbreve fra os. Retsgrundlaget for databehandling er Artikel 6 Stk. 1 Punkt 1 Litra c) GDPR for at overholde vores forpligtelse til at fremlægge bevis, ellers Artikel 6 Stk. 1 Punkt 1 Litra f) GDPR. I dette tilfælde består vores legitime interesser i at overholde vores juridiske forpligtelser til pålideligt ikke længere at sende dig nyhedsbreve.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

Derudover behandler vi de førnævnte data for Etablering, udøvelse eller forsvar af retskrav. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6 (1) (c) GDPR og artikel 6 (1) (f) GDPR. I disse tilfælde har vi en legitim interesse i at gøre gældende eller forsvare os mod krav.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

Tilmelding til arrangementer

Hvis du gerne vil tilmelde dig et arrangement arrangeret af vores virksomhed, skal du oplyse følgende data:

  • For-og efternavn,
  • Selskab,
  • e-mailadresse og
  • telefonnummer.

Vi behandler dine data for at tilmelde os arrangementet og dets gennemførelse. Retsgrundlaget for behandlingen af dine data for deltagelse i arrangementer er artikel 6, stk. 1, stk. 1 lit b) GDPR. Dine oplysninger er nødvendige og bindende for indgåelse af kontrakten. Hvis dataene ikke oplyses, er det ikke muligt at indgå eller gennemføre en kontrakt i form af registrering eller deltagelse i arrangementet. Vi sletter dine data, efter opbevaring ikke længere er nødvendig, eller begrænser behandlingen, hvis der er lovpligtige opbevaringskrav.

I denne sammenhæng vil dine data blive sendt til Zoom (Zoom Video Communications Inc., 55 Almaden Blvd. Suite 600, San Jose, CA 95113, USA, herefter: "Zoom") med det formål at tilmelde sig begivenheden, sende begivenheden invitationer og udførelse af det indsendt til arrangementet. Hvis du deltager i et consentmanager-webinar, behandler "Zoom" også dine adgangsdata, såsom din IP-adresse og dine billed- og lydoptagelser. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra f) GDPR. Vores legitime interesser ligger i den tekniske levering af vores arrangementer. "Zoom" behandler også dine data i USA. Der er ingen beslutning om tilstrækkelighed fra EU-kommissionen for USA. Vi har indgået såkaldte standarddatabeskyttelsesklausuler med "Zoom" for at forpligte "Zoom" til et passende niveau af databeskyttelse.

SDu kan gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

Som en del af din tilmelding til et af vores arrangementer, som vi afholder sammen med en partnervirksomhed, har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og den respektive partnervirksomheds nyhedsbrev. Partnervirksomhederne er angivet i den relevante formular forud for registrering. I disse tilfælde sender vi dine personnavne (såsom for- og efternavn samt e-mailadresse) til partnervirksomheden, som er nærmere angivet i samtykket, med henblik på udsendelse af nyhedsbrevet. Retsgrundlaget er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra a) GDPR. Yderligere information om databehandling i forbindelse med udsendelse af vores nyhedsbrev kan findes i afsnittet "E-mailmarkedsføring". Oplysninger om databehandling hos den respektive partnervirksomhed kan findes i vores partneres databeskyttelsesoplysninger.

Du kan tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af din e-mailadresse for at modtage nyhedsbrevet Du kan til enhver tid tilbagekalde dette, enten ved at klikke direkte på afmeldingslinket i nyhedsbrevet eller ved at sende os en besked ved hjælp af kontaktoplysningerne angivet under "Ansvarlig". Dette påvirker ikke lovligheden af den behandling, der har fundet sted på baggrund af samtykket frem til tidspunktet for din tilbagekaldelse.

Payment Service Provider (PSP)/ betalingstjenesteudbyder 

PayPal 

På vores hjemmeside tilbyder vi dig betaling via "PayPal". Udbyderen af denne betalingstjeneste er PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (herefter: "PayPal"). For at betale skal du logge ind på din PayPal-konto. De betalingsoplysninger, du giver til PayPal, vil blive behandlet af PayPal med henblik på betalingsbehandling. Yderligere information om PayPals databehandling kan findes her: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.  

For at kunne allokere din betaling behandler vi din leverings-/faktureringsadresse, e-mailadresse og den valgte betalingsmetode. Vi sletter de data, der opstår i denne sammenhæng, efter at opbevaringen ikke længere er nødvendig, eller begrænser behandlingen, hvis der er lovpligtige opbevaringsforpligtelser. På grund af obligatoriske kommercielle og skattemæssige regler er vi forpligtet til at opbevare din adresse, betalings- og ordredata i en periode på op til ti år. To år efter kontraktens udløb begrænser vi behandlingen og reducerer behandlingen til overholdelse af de eksisterende juridiske forpligtelser.  

Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra b) GDPR. Leveringen af dine betalingsdata er nødvendig og obligatorisk for indgåelse og gennemførelse af kontrakten. Hvis betalingsdataene ikke oplyses, er det ikke muligt at indgå og/eller udføre en kontrakt med betalingsmetoden "PayPal".  

Køb på faktura

I tilfælde af "køb på konto" forbeholder vi os retten til at videregive dine data, som du oplyser ved bestilling, til eksterne virksomheder (f.eks. Verband der Vereine Creditreform eV, Hellersbergstraße 12, D-41460 Neuss) med henblik på at udføre et kredittjek. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f) GDPR. Vores legitime interesser ligger i at forebygge svindel og undgå misligholdelsesrisici, fordi vi forudbetaler for "køb på konto".

Vi behandler de data, der sendes til os af din bank som en del af betalingstransaktionen "køb på konto" med henblik på fakturabekræftelse. Retsgrundlaget for denne behandling er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra b) GDPR. Leveringen af dine betalingsdata er nødvendig og obligatorisk for indgåelse og gennemførelse af kontrakten. Hvis betalingsdataene ikke er oplyst, er det ikke muligt at indgå og/eller udføre en kontrakt ved hjælp af et "køb på aconto". Vi sletter de data, der opstår i denne sammenhæng, efter at opbevaringen ikke længere er nødvendig, eller begrænser behandlingen, hvis der er lovpligtige opbevaringsforpligtelser. På grund af obligatoriske kommercielle og skattemæssige regler er vi forpligtet til at opbevare din adresse, betalings- og ordredata i en periode på op til ti år. To år efter kontraktens udløb begrænser vi behandlingen og reducerer behandlingen til overholdelse af de eksisterende juridiske forpligtelser.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen, hvis behandlingen er baseret på retsgrundlaget i artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f) GDPR. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

striber

Kreditkortbetalingsmulighederne er integreret via "Stripe" (udbyderen er Stripe Inc., Townsend Street, San Francisco, CA 94103, USA, herefter: "Stripe"). Hvis du vælger en af de nævnte betalingsmuligheder, vil de betalingsoplysninger, du har angivet under bookingprocessen, sammen med oplysningerne om din reservation blive videregivet til "Stripe" med henblik på betalingsbehandlingen. Behandlingen sker på grundlag af artikel 6, stk.1, punkt 1, litra b) GDPR. Levering af betalingsdata er nødvendig og obligatorisk for indgåelse og gennemførelse af kontrakten. Hvis betalingsdataene ikke oplyses, er det umuligt at indgå og/eller udføre en kontrakt med et kreditkort. Som en del af databehandlingen vil dine data også blive overført til USA. Der er ingen beslutning om tilstrækkelighed for USA. Der blev dog indgået såkaldte standardkontraktklausuler med "Stripe" for at forpligte "Stripe" til at yde et passende beskyttelsesniveau. Yderligere information om databeskyttelse og opbevaringsperioden hos Stripe kan findes på: https://stripe.com/de/privacy

kreditkort betaling

Med henblik på betalingsbehandling videregiver vi de betalingsdata, der kræves til kreditkortbetalingen, til den bank, der er bestilt med betalingen, eller til den betalings- og faktureringstjenesteudbyder, som vi har bestilt. Behandlingen sker på grundlag af artikel 6, stk.1, punkt 1, litra b) GDPR. Leveringen af dine betalingsdata er nødvendig og obligatorisk for indgåelse og gennemførelse af kontrakten. Hvis betalingsdataene ikke oplyses, er det umuligt at indgå og/eller gennemføre en kontrakt ved hjælp af en kreditkortbetaling. De nødvendige data til betalingsbehandling overføres sikkert via "SSL"-proceduren og behandles udelukkende til betalingsbehandling. Vi sletter de data, der opstår i denne sammenhæng, efter at opbevaringen ikke længere er nødvendig, eller begrænser behandlingen, hvis der er lovpligtige opbevaringsforpligtelser. På grund af obligatoriske kommercielle og skattemæssige regler er vi forpligtet til at opbevare din adresse, betalings- og ordredata i en periode på op til ti år. To år efter kontraktens udløb begrænser vi behandlingen og reducerer behandlingen til overholdelse af de eksisterende juridiske forpligtelser.

Retshåndhævelse / adressefastsættelse / inkasso

I tilfælde af manglende betaling forbeholder vi os retten til at videregive de data, der er afgivet under bestillingen, til en advokat og/eller til eksterne virksomheder med henblik på adressefastsættelse og/eller retshåndhævelse. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra f) GDPR. Vores legitime interesser ligger i forebyggelse af svig og undgåelse af misligholdelsesrisici. Derudover kan vi videregive dine data for at sikre, at vores rettigheder og rettighederne for vores tilknyttede virksomheder, vores samarbejdspartnere, vores medarbejdere og/eller brugerne af vores hjemmeside udøves, og behandling er nødvendig i denne henseende. Vi vil under ingen omstændigheder sælge eller udleje dine data til tredjeparter. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f) GDPR. Vi har en legitim interesse i behandling til retshåndhævelsesformål. Vi sletter de resulterende data, efter at opbevaringen ikke længere er nødvendig, eller begrænser behandlingen, hvis der er lovpligtige opbevaringskrav.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

hosting

Vi bruger eksterne hostingtjenester fra udbyderen PlusServer GmbH (Hohenzollernring 72, 50672 Köln, Tyskland), som tjener til at levere følgende tjenester: infrastruktur- og platformstjenester, computerkapacitet, sikkerhed og teknisk vedligeholdelse. Til disse formål behandles alle data - herunder adgangsdataene nævnt under "Brug af vores hjemmeside" - som er nødvendige for driften og brugen af vores hjemmeside. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f) GDPR. Med brugen af eksterne hostingtjenester forfølger vi en effektiv og sikker levering af vores hjemmeside.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til at gøre indsigelse af årsager, der udspringer af din særlige situation. Du kan sende os din indsigelse ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet "Ansvarlig".

Integration af tredjepartsindhold

Indhold fra tredjeparter, såsom videoer eller grafik fra andre hjemmesider, er integreret i hjemmesiden. Denne integration forudsætter altid, at udbyderne af dette indhold ("tredjepartsudbydere") opfatter brugernes IP-adresser. For uden IP-adressen kan de ikke sende indholdet til den respektive brugers browser. IP-adressen er derfor påkrævet for at vise dette indhold. Vi informerer dig nedenfor om de ydelser fra eksterne udbydere, der i øjeblikket anvendes på vores hjemmeside, og om den respektive behandling i enkeltsager og om dine eksisterende muligheder for indsigelse eller tilbagekaldelse.

Kalender

For at vælge og arrangere en personlig aftale eller en demo af vores samtykkestyringsplatform bruger vi onlinekalenderen for Calendly, LLC, 3423 Piedmont Road NE, Atlanta, GA 30305-1754, USA (herefter: "Calendly"), som har en widget er integreret. Når du besøger webstedet, overfører widgetten de data, der er angivet i afsnittet "Brug af vores websted" til "Calendly", selvom du ikke laver en aftale. For at arrangere en aftale via widgetten er det nødvendigt at vælge varigheden af aftalen, en dato og et tidsrum samt dit navn, e-mailadresse, telefonnummer eller Skype-navn og emne. Disse data behandles også af Calendly. Efter at du har booket tid, vil du modtage en automatisk genereret e-mail med de data, du har indtastet. Ved at behandle dataene gennem widgetten tilstræber vi at gøre det nemmere at bestille tid hos os. "Calendly" behandler dine data med henblik på annoncering, markedsundersøgelser og/eller behovsbaseret design af sit tilbud. Retsgrundlaget for behandlingen af dine data i forbindelse med brugen af Calendly er dit samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra a) GDPR. Ønsker du ikke at lave en aftale med os via "Calendly", bedes du kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside. Yderligere information om vores virksomheds databehandling ved henvendelse til os kan findes under afsnittet "Kontakt vores virksomhed". "Calendly" behandler også nogle af dataene i USA. Der er ingen beslutning om tilstrækkelighed fra EU-kommissionen for dataoverførsel til USA. Retsgrundlaget for overførslen til USA er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 49 (1) punktum 1 lit. a) GDPR. Yderligere information om formålet med og omfanget af behandlingen af "Calendly" og opbevaringsperioden ved "Calendly" kan findes i databeskyttelseserklæringen på https://calendly.com/de/privacy.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til databehandling og tredjelandsoverførsler ved at kalde samtykkeværktøjet frem via ikonet nederst til venstre på hjemmesiden og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet under "Avancerede indstillinger". Lovligheden af behandlingen forbliver upåvirket, indtil tilbagekaldelsen er udnyttet.

Google Oversæt

Denne hjemmeside bruger "Google Translate" fra Google (Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, Fax: +353 (1) 436 1001 og Google, LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, herefter: "Google") til at oversætte individuelle ord, sætninger og hjemmesiden til andre sprog. Til dette formål bruger "Google" såkaldte "cookies" (se afsnittet "Sporing") og etablerer en forbindelse til "Google"-serverne. Ved hjælp af cookies behandler "Google" de data, der er nævnt under afsnittet "Brug af vores hjemmeside" - især din IP-adresse og at du har tilgået vores hjemmeside - for at vise dig en oversættelse af vores hjemmeside. Hvis du er registreret som bruger hos "Google", kan Google tildele dit besøg på vores hjemmeside til din brugerkonto og om nødvendigt oprette brugerprofiler på tværs af applikationer. Om nødvendigt behandler "Google" dine data med henblik på annoncering, markedsundersøgelser og/eller behovsbaseret design af sin hjemmeside. Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra a) GDPR. "Google" behandler også nogle af dataene i USA. Der er ingen beslutning om tilstrækkelighed fra EU-Kommissionen for dataoverførsel til USA; Retsgrundlaget for overførslen til USA er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 49 (1) punktum 1 lit. a) GDPR. Dine data relateret til "Google Oversæt" vil blive slettet efter fireogtyve måneder. Yderligere information om databeskyttelse og opbevaringsperiode kan findes på http://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til databehandling og tredjelandsoverførsler ved at kalde samtykkeværktøjet frem via ikonet nederst til venstre på hjemmesiden og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet under "Avancerede indstillinger". Lovligheden af behandlingen forbliver upåvirket, indtil tilbagekaldelsen er udnyttet.

YouTube-videoer

På webstedet bruger vi plug-ins fra videoplatformen "YouTube.de" eller "YouTube.com", en tjeneste leveret af YouTube LLC (hovedkvarter på 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA; herefter "YouTube") , som "Google" (Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, Fax: +353 (1) 436 1001) er ansvarlig for i forhold til databeskyttelseslovgivningen. Ved at behandle data gennem plug-ins, forfølger vi det formål at inkludere visuelt indhold ("videoer"), som vi har offentliggjort på "Youtube.de" eller "Youtube.com" på denne hjemmeside også. Videoerne er alle integreret i "udvidet databeskyttelsestilstand", det vil sige, at der ikke overføres data om dig som bruger til "YouTube", hvis du ikke afspiller videoerne. Mens du afspiller videoer på vores hjemmeside, modtager "YouTube" oplysningerne om, at du har tilgået den tilsvarende underside på vores hjemmeside. Derudover overføres nogle af de data, der er nævnt i afsnittet "Brug af vores hjemmeside" til "Google". Dette sker uanset om "YouTube" giver en brugerkonto, som du er logget på, eller om der ikke er nogen brugerkonto. Hvis du er logget ind på "Google", vil dine data blive tildelt direkte til din konto. Hvis du ikke ønsker at blive tilknyttet din profil på "YouTube", skal du logge ud, før du aktiverer knappen. "YouTube" gemmer dine data som brugsprofiler og behandler dem uafhængigt af eksistensen af en brugerkonto hos "Google" med henblik på annoncering, markedsundersøgelser og/eller behovsbaseret design af dens hjemmeside. Retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra a) GDPR. "Google" behandler også nogle af dataene i USA. Der er ingen beslutning om tilstrækkelighed fra EU-kommissionen for dataoverførsel til USA. Retsgrundlaget for overførslen til USA er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 49 (1) punktum 1 lit. a) GDPR. Yderligere information om formålet med og omfanget af behandlingen af "YouTube" og opbevaringsperioden på "YouTube" kan findes i databeskyttelseserklæringen på https://policies.google.com/privacy.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til databehandling og tredjelandsoverførsler ved at kalde samtykkeværktøjet frem via ikonet nederst til venstre på hjemmesiden og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet under "Avancerede indstillinger". Lovligheden af behandlingen forbliver upåvirket, indtil tilbagekaldelsen er udnyttet.

Statistiske, analytiske og marketingtjenester

Vi bruger tredjepartstjenester til statistiske, analyse- og marketingformål. På den måde er vi i stand til at give dig en brugervenlig, optimeret brug af hjemmesiden. Tredjeparterne bruger cookies, pixels, browserfingeraftryk eller andre sporingsteknologier til at kontrollere deres tjenester. Vi informerer dig nedenfor om de ydelser fra eksterne udbydere, der i øjeblikket anvendes på vores hjemmeside, samt om den respektive behandling i individuelle sager og om dine eksisterende afbestillingsmuligheder.

ettracker

Vi bruger webanalysetjenesten "eTracker" (eTracker GmbH, Erste Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg, Tyskland) til den statistiske evaluering af besøgendes adgang, sidevisninger, downloads, tidligere besøgte websteder og til at måle succesen af indtastninger i søgemaskiner. "eTracker"-værktøjet bruger teknologier såsom "sporingspixel" og "fingeraftryk" til at indsamle, analysere og kategorisere indgående information genereret af brugerens enhed om brugen af vores hjemmeside og interaktioner med vores hjemmeside samt adgangsdata, især IP adresse, browserinformation tidligere besøgt websted og dato og klokkeslæt for serveranmodningen med henblik på statistisk analyse og rækkeviddemåling af annoncer i søgemaskiner. Vi bruger "eTracker" med den udvidelse, hvori IP-adresserne viderebehandles i forkortet form for at gøre det sværere at relatere dem direkte til enkeltpersoner. Retsgrundlaget er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra a) GDPR. Yderligere information om databeskyttelse og opbevaringsperioden på "eTracker" kan findes på: https://www.etracker.com/datenschutz/.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til databehandling ved at kalde samtykkeværktøjet frem via ikonet nederst til venstre på hjemmesiden og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet under "Avancerede indstillinger". Lovligheden af behandlingen forbliver upåvirket, indtil tilbagekaldelsen er udnyttet.

Tredjepartsliste

Følgende tredjepartsudbydere bruges på denne hjemmeside:

Cookies

Især følgende cookies bruges på denne hjemmeside:

CMP

Ikke sikker på, om du har brug for en CMP?

Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for en CMP eller ej, så kontakt os venligst - vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning til din virksomhed!

Kontakt