Nyhedsbrev 03/2022

Ikoner og designfunktioner

Denne måned har vi primært fokuseret på de mange små designfunktioner, som mange kunder har bedt om fra os. Dette omfatter for eksempel, at formål, knapper og links nu kan have deres egne ikoner, at flere HTML- og CSS-koder nu kan gemmes, eller at finere indstillinger for udbyderlister og cookielister er mulige.

Flere nye lande

Også nyt i denne måned er støtte til mange nye retsområder. Indtil videre understøtter vi GDPR/ePrivacy for Europa, CCPA/CPRA for Californien, PIPEDA for Canada og LGPD for Brasilien. Nyt i denne måned er retsgrundlaget for Mexico, Argentina, Nigeria, Sydafrika, Sydkorea, Rusland, Tyrkiet, Israel, Kina og Thailand. Der er nu separate indstillinger for alle disse områder (afhængigt af den valgte pakke), og de tilsvarende lovtekster og paragraffer er gemt i systemet.

Dynamisk indholdsblokering

Mange franske udgivere ønskede især at udvide dynamisk indholdsblokering. Blokering bruges for eksempel til at blokere en YouTube-video og kun aktivere den med samtykke. Med den seneste opdatering er funktionen blevet udvidet endnu mere og kan nu anvendes på ethvert element på en webside. Et typisk use case vil være, at en nyhedshjemmeside blokerer teksterne, hvis der ikke er samtykke. Mere i vores hjælp.

Flere nye funktioner og ændringer

Som altid var der mange andre små nye funktioner og ændringer denne måned. Værd at nævne her er især konvertering af stakke/stacks fra konto til CMP, enklere og mere overskuelig betjening af den visuelle design editor og bedre understøttelse af Apples ATT system.