Ny

Nyhedsbrev 05/2021


Forbedret rapportering

I denne måned har vi primært fokuseret på CMP-rapporten og har indført mange små ændringer, der gør det daglige arbejde med rapporterne nemmere. Dette omfatter blandt andet flervalg til filtre, flere eksportmuligheder, bedre overblik og forklaring af kolonnerne og en forbedret måde at tælle accept, afvisning og brugerdefineret udvælgelse på.

Derudover har vi tilføjet forskellige små designfunktioner – især muligheden for at vise en “Gem og fortsæt” knap i samtykkelaget øverst til højre i henhold til CNILs anbefalinger.

Også nyt: Kategorierne af de behandlede data vises nu også for hver udbyder. Den besøgende kan dermed få mere detaljeret information og retssikkerheden øges.

Webinarer i juni

Webinarer om aktuelle databeskyttelsesemner vil finde sted igen i juni. Disse er:

Flere nye funktioner og ændringer

  • Flere funktioner til forhåndsvisninger (dynamisk indholdsblokering)
  • Nye makroer til tekster
  • Eksplicit samtykke som nyt retsgrundlag
  • Fejlrettelser til brug med iframes
  • … og meget mere.

flere kommentarer

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nyhedsbrev 07/2024

consentmanager ændringstilbud Er du utilfreds med din nuværende samtykkestyringsudbyder, men er du bange for den tekniske indsats, som en ændring kan medføre? Så har vi et attraktivt tilbud til dig. Skift til consentmanager nu, og takket være vores nye kompatibilitetstilstand vil den tekniske switch være ubesværet. Hvad skal du gøre for dette? Du skal blot […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Ret

EU-forordning om kunstig intelligens

EU’s AI-forordning træder i kraft i august 2024 Efter Europa-Kommissionens første forslag i april 2021 vedtog Europa-Parlamentet EU-forordningen om kunstig intelligens. Denne blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende i juli 2024 og er nu tilgængelig på alle 24 officielle sprog i EU-medlemsstaterne. Forordningen træder officielt i kraft i august 2024, selvom de fleste bestemmelser […]