Ny

Nyhedsbrev 06/2021


Ny visuel editor

Med den seneste opdatering har vi især beskæftiget os med emnet design og designtilpasninger. Temaeditoren er blevet fuldstændig fornyet:

I stedet for blot at vise en forhåndsvisning som før, kan designet nu justeres direkte i forhåndsvisningen. Du skal blot klikke på for eksempel en overskrift, og indstillingerne for overskriften vises. Klik på en knap, så vises indstillingerne for knapper. Dette vil gøre det endnu nemmere at skabe dit eget design helt efter din smag i fremtiden.

Der er også mange nye designmuligheder, såsom muligheden for at indstille størrelsen på laget mere specifikt eller bruge dit eget ikon til præferencecenteret.

Optagelse af webinarerne

En række webinarer fandt sted i sidste måned. Som altid kan du finde optagelserne på vores hjemmeside:

Flere nye funktioner og ændringer

  • Rapporter kan automatiseres og sendes via e-mail
  • Ny lagposition “Push down” skubber websiden ned
  • Dashboard kan nu filtreres af CMP
  • Nyt “klassisk” formål “sociale medier”
  • … og meget mere.

flere kommentarer

Ny

Nyhedsbrev 05/2024

Ny integration til Slack, MS Teams og mere Med den nuværende opdatering er en ny integrationsfunktion til Slack, MS Teams, Zapier og n8n nu tilgængelig for dig i systemet. Funktionen giver dig bekvemt besked i Slack, Teams eller ethvert andet værktøj om vigtige ændringer og nyheder (f.eks. nye cookies fundet) på din CMP-konto. Du behøver […]
Webinar-GCM-v2-with-Google-and-consentmanager
Generel, Ny, videoer

Webinar: Google Consent Mode v2 med Google og consentmanager

Deltag i vores eksklusive webinar arrangeret af consentmanager i samarbejde med Google den 12. juni 2024 kl. 11:00 CET. På grund af den store efterspørgsel efter oplysninger om de seneste Google-krav, vil dette webinar hjælpe dig med bedre at forstå Google Consent Mode v2. Dennis Gingele fra Google og Jan Winkler fra consentmanager vil præsentere […]