Ny

Nyhedsbrev 2020/10


Vores nye hjemmeside er her

Vi er glade for at kunne præsentere dig for vores nye logo og vores nye hjemmeside. Vores velkendte sekskant er tilbage, men er nu friskere og mere moderne.

Ændringer til IAB TCF-politikken

Som annonceret i sidste nyhedsbrev har IAB justeret retningslinjerne for deltagelse i IAB TCF. Bemærk venligst følgende ændringer:

  • Temaindstillingerne viser nu en farvekontrastværdi, når du indstiller farven for knapperne accept/afvis/indstillinger/gem. IAB’en kræver, at farvekontrasten er mindst 5:1 (forgrund vs. baggrund). Med den aktuelle opdatering er denne kontrastværdi obligatorisk. Temaer, der bruger en lavere kontrastværdi, mister IAB-overensstemmelsesindstillingen. Gennemgå venligst dine designs .
  • Med den aktuelle opdatering har vi deaktiveret muligheden for at ændre velkomstteksten på første niveau, hvis IAB TCF er aktiveret i en CMP. Kunder, der ønsker at ændre teksten, skal have yderligere godkendelse fra samtykkeansvarlig. Eksisterende tekster påvirkes ikke.

Flere nye funktioner og ændringer

  • Tilpasbare listeikoner til ikke-afkrydsningsfeltsformål
  • Sælgere kan nu skjules
  • Nye makroer til at vise knapper og links i tekst
  • Du kan oprette din egen stak
  • … og meget mere.

flere kommentarer

Ny

Nyhedsbrev 05/2024

Ny integration til Slack, MS Teams og mere Med den nuværende opdatering er en ny integrationsfunktion til Slack, MS Teams, Zapier og n8n nu tilgængelig for dig i systemet. Funktionen giver dig bekvemt besked i Slack, Teams eller ethvert andet værktøj om vigtige ændringer og nyheder (f.eks. nye cookies fundet) på din CMP-konto. Du behøver […]
Webinar-GCM-v2-with-Google-and-consentmanager
Generel, Ny, videoer

Webinar: Google Consent Mode v2 med Google og consentmanager

Deltag i vores eksklusive webinar arrangeret af consentmanager i samarbejde med Google den 12. juni 2024 kl. 11:00 CET. På grund af den store efterspørgsel efter oplysninger om de seneste Google-krav, vil dette webinar hjælpe dig med bedre at forstå Google Consent Mode v2. Dennis Gingele fra Google og Jan Winkler fra consentmanager vil præsentere […]