Ny

Nyhedsbrev 2020/11


rapporter

På grund af den store efterspørgsel har vi i denne måned fokuseret på at forbedre rapporterne. Udover en mere komfortabel indlæsningsvisning har vi udvidet omfanget af rapportering igen og registrerer nu også besøg, ignorerede samtykkelag, aktive spring og meget mere. Dette giver dig et endnu mere omfattende billede af, hvordan dine besøgende interagerer med samtykkelaget.

Google Analytics og eTracker

Vi har også forenklet installation og håndtering for brugere af analyseværktøjerne fra Google og eTracker. Med den seneste opdatering understøtter consentmanager nu Google Consent Mode og samtykkesignalet fra eTracker. Værktøjerne kan således bruges på en sådan måde, at der foretages en optælling, men der ikke sættes cookies, hvis der ikke er givet samtykke.

Ændringer til IAB TCF-politikken

Som annonceret i sidste nyhedsbrev har IAB justeret retningslinjerne for deltagelse i IAB TCF . Bemærk venligst følgende ændringer:

  • Temaindstillingerne viser nu en farvekontrastværdi, når du indstiller farven for knapperne accept/afvis/indstillinger/gem. IAB’en kræver, at farvekontrasten er mindst 5:1 (forgrund vs. baggrund). Med den aktuelle opdatering er denne kontrastværdi obligatorisk. Temaer, der bruger en lavere kontrastværdi, mister IAB-overensstemmelsesindstillingen. Gennemgå venligst dine designs .
  • Med den aktuelle opdatering har vi deaktiveret muligheden for at ændre hilsenteksten på første niveau, hvis IAB TCF er aktiveret i en CMP. Kunder, der ønsker at ændre teksten, skal have yderligere godkendelse fra samtykkeansvarlig. Eksisterende tekster påvirkes ikke.

Flere nye funktioner og ændringer

  • Forbedringer af AMP-websider
  • Mulighed for at gøre logoet klikbart
  • Nyt samtykkeområde for underdomæner
  • Forbedringer af automatisk blokering
  • … og meget mere.

flere kommentarer

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nyhedsbrev 07/2024

consentmanager ændringstilbud Er du utilfreds med din nuværende samtykkestyringsudbyder, men er du bange for den tekniske indsats, som en ændring kan medføre? Så har vi et attraktivt tilbud til dig. Skift til consentmanager nu, og takket være vores nye kompatibilitetstilstand vil den tekniske switch være ubesværet. Hvad skal du gøre for dette? Du skal blot […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Ret

EU-forordning om kunstig intelligens

EU’s AI-forordning træder i kraft i august 2024 Efter Europa-Kommissionens første forslag i april 2021 vedtog Europa-Parlamentet EU-forordningen om kunstig intelligens. Denne blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende i juli 2024 og er nu tilgængelig på alle 24 officielle sprog i EU-medlemsstaterne. Forordningen træder officielt i kraft i august 2024, selvom de fleste bestemmelser […]