Ny

Nyhedsbrev 2021/03


Mere fart under motorhjelmen

I denne måned har vi lavet en masse “under motorhjelmen” ændringer. Så vi ryddede op i vores scripts og genopbyggede vores serverinfrastruktur. For vores kunder og deres hjemmesidebesøgende vil dette først og fremmest kunne mærkes i den hurtigere hastighed på CMP’en og brugergrænsefladen. Derudover er der blevet rettet diverse små fejl.

egne sprog

Vi understøtter i øjeblikket mere end 30 sprog. Hvis det ikke er nok, eller hvis du vil understøtte bestemte dialekter, kan du gøre det nu: Nye sprog og dialekter kan nu oprettes og bruges i CMP. Som med alle “systemsprog” kan du her tilpasse alle tekster og etiketter i samtykkelaget og dermed henvende dig endnu mere specifikt til dine brugere.

Webinarer i marts

På grund af den store interesse for vores sidste webinarer, afholder vi webinarer igen i marts. Her vil vi fortsætte tematisk, hvor vi slap sidst og dykke dybere ned i emnerne rapportering, optimering, TCF og nogle vigtige værktøjer. Webinarerne er gratis.

 • Webinar: Samtykkestyring i online markedsføring
  (24.03 14.00 på tysk)
  Mere information og tilmelding
 • Webinar: Samtykkestyring for udgivere og marketingfolk
  (26.03 14.00 på tysk)
  Mere information og tilmelding
 • Webinar: GDPR-overholdelse gjort let
  (23.03 16.00 på tysk)
  Mere information og tilmelding

Flere nye funktioner og ændringer

 • Designmulighed for 3 knapper på velkomstlaget
 • Fejlrettelser ved integration af Twitter, Youtube og andre
 • Mulighed for at slå CSS fra
 • Nye funktioner til forhandlere
 • … og meget mere.

flere kommentarer

EDPB opinion on pay or consent model
Ny, Ret

EDPB ‘s nylige beslutning om “Samtykke eller betal”-modeller til onlineplatforme

Tilsynsmyndighederne i Holland, Norge og Tyskland (Hamburg) har bedt European Data Protection Board ( EDPB ) om en udtalelse om, hvorvidt store onlineplatforme kan bruge “samtykke eller betale”-modeller til adfærdsbaseret annoncering baseret på et gyldigt og frivilligt grundlag. brugerens samtykke. Baggrunden var Metas introduktion af en abonnementsmodel i oktober 2023, hvor brugerne har mulighed for […]
New regulations US 2024
Ret

Nye amerikanske privatlivslove træder i kraft i 2024: Opdater dine USA-specifikke privatlivsindstillinger

I USA træder nye databeskyttelseslove i kraft i anden halvdel af 2024 – i Florida, Texas, Oregon og Montana . Virksomheder, der opererer i disse stater eller har kunder i disse stater, skal gennemgå deres databeskyttelsespraksis for at sikre overholdelse af de nye databeskyttelseslove. For at gøre denne proces nemmere for dig, vil vi i […]