videoer

Webinar med Google: Forståelse og problemfri integration Google Consent Mode v2


På grund af den store efterspørgsel efter oplysninger om opsætning og håndtering af de nye krav i Google Consent Mode v2, afholdt consentmanager sammen med Google endnu et webinar om dette emne den 12. juni 2024.

Webinaret fandt sted på tysk.

Gik du glip af det? Intet problem! PDF til webinaret kan findes her til download .

Dennis Gingele fra Google og Jan Winkler fra consentmanager præsenterede de vigtigste fakta og baggrundsoplysninger om Google Consent Mode v2.

Følgende emner blev behandlet:

  • Hvad er Google Consent Mode v2 og de tilhørende ændringer.
  • Integration af Google Consent Mode v2 og de deraf følgende fordele.
  • Databeskyttelse og juridiske aspekter af Google Consent Mode v2.
  • Vigtige deadlines for Google Consent Mode v2.

Uanset om du er i digital markedsføring, driver et websted eller arbejder i overholdelse, giver dette webinar dig mulighed for at lære alt om Google Consent Mode v2 direkte fra eksperterne.


flere kommentarer

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nyhedsbrev 07/2024

consentmanager ændringstilbud Er du utilfreds med din nuværende samtykkestyringsudbyder, men er du bange for den tekniske indsats, som en ændring kan medføre? Så har vi et attraktivt tilbud til dig. Skift til consentmanager nu, og takket være vores nye kompatibilitetstilstand vil den tekniske switch være ubesværet. Hvad skal du gøre for dette? Du skal blot […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Ret

EU-forordning om kunstig intelligens

EU’s AI-forordning træder i kraft i august 2024 Efter Europa-Kommissionens første forslag i april 2021 vedtog Europa-Parlamentet EU-forordningen om kunstig intelligens. Denne blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende i juli 2024 og er nu tilgængelig på alle 24 officielle sprog i EU-medlemsstaterne. Forordningen træder officielt i kraft i august 2024, selvom de fleste bestemmelser […]