Ny

Nyhedsbrev 04/2021


Optimeringsrapport

Mange kunder, der bruger vores indbyggede optimering og A/B-test, har bedt om en bedre forståelse af, hvad systemet rent faktisk laver. Vi var glade for at overholde og har fremtryllet en lille ny optimeringsrapport.

Her får du yderligere indsigt i, hvordan de enkelte designs performer, hvilke konklusioner systemet har draget, og hvordan din accept eller bounce rate har ændret sig.

Komfort af crawleren rapporterer

Derudover har vi efterset crawler-rapporten lidt og forbedret den nogle få steder. For eksempel kan ukendte domæner eller cookies nu tildeles direkte i crawler-rapporten. Vi håber, at dette vil gøre arbejdet med systemet lidt lettere for dig.

Optagelse af webinarerne

En række webinarer fandt sted i sidste måned. Som altid kan du finde optagelserne på vores hjemmeside:

Flere nye funktioner og ændringer

  • Dato og tilfældige cookies genkendes nu bedre
  • Forskellige fejlrettelser i visning og brugervenlighed
  • Forskellige mindre justeringer af designmuligheder
  • Auto Block Code forstår nu flere sager og er mere kompatibel med flere udbydere
  • … og meget mere.

flere kommentarer

Jetzt zu consentmanager wechseln

Nyhedsbrev 07/2024

consentmanager ændringstilbud Er du utilfreds med din nuværende samtykkestyringsudbyder, men er du bange for den tekniske indsats, som en ændring kan medføre? Så har vi et attraktivt tilbud til dig. Skift til consentmanager nu, og takket være vores nye kompatibilitetstilstand vil den tekniske switch være ubesværet. Hvad skal du gøre for dette? Du skal blot […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Ret

EU-forordning om kunstig intelligens

EU’s AI-forordning træder i kraft i august 2024 Efter Europa-Kommissionens første forslag i april 2021 vedtog Europa-Parlamentet EU-forordningen om kunstig intelligens. Denne blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende i juli 2024 og er nu tilgængelig på alle 24 officielle sprog i EU-medlemsstaterne. Forordningen træder officielt i kraft i august 2024, selvom de fleste bestemmelser […]