Ny

Nyhedsbrev 04/2021


Optimeringsrapport

Mange kunder, der bruger vores indbyggede optimering og A/B-test, har bedt om en bedre forståelse af, hvad systemet rent faktisk laver. Vi var glade for at overholde og har fremtryllet en lille ny optimeringsrapport.

Her får du yderligere indsigt i, hvordan de enkelte designs performer, hvilke konklusioner systemet har draget, og hvordan din accept eller bounce rate har ændret sig.

Komfort af crawleren rapporterer

Derudover har vi efterset crawler-rapporten lidt og forbedret den nogle få steder. For eksempel kan ukendte domæner eller cookies nu tildeles direkte i crawler-rapporten. Vi håber, at dette vil gøre arbejdet med systemet lidt lettere for dig.

Optagelse af webinarerne

En række webinarer fandt sted i sidste måned. Som altid kan du finde optagelserne på vores hjemmeside:

Flere nye funktioner og ændringer

  • Dato og tilfældige cookies genkendes nu bedre
  • Forskellige fejlrettelser i visning og brugervenlighed
  • Forskellige mindre justeringer af designmuligheder
  • Auto Block Code forstår nu flere sager og er mere kompatibel med flere udbydere
  • … og meget mere.

flere kommentarer

EDPB opinion on pay or consent model
Ny, Ret

EDPB ‘s nylige beslutning om “Samtykke eller betal”-modeller til onlineplatforme

Tilsynsmyndighederne i Holland, Norge og Tyskland (Hamburg) har bedt European Data Protection Board ( EDPB ) om en udtalelse om, hvorvidt store onlineplatforme kan bruge “samtykke eller betale”-modeller til adfærdsbaseret annoncering baseret på et gyldigt og frivilligt grundlag. brugerens samtykke. Baggrunden var Metas introduktion af en abonnementsmodel i oktober 2023, hvor brugerne har mulighed for […]
New regulations US 2024
Ret

Nye amerikanske privatlivslove træder i kraft i 2024: Opdater dine USA-specifikke privatlivsindstillinger

I USA træder nye databeskyttelseslove i kraft i anden halvdel af 2024 – i Florida, Texas, Oregon og Montana . Virksomheder, der opererer i disse stater eller har kunder i disse stater, skal gennemgå deres databeskyttelsespraksis for at sikre overholdelse af de nye databeskyttelseslove. For at gøre denne proces nemmere for dig, vil vi i […]