Nyhedsbrev 10/2021

Crawler-opdateringer

Med vores seneste opdatering har vi sat fokus tilbage på vores crawler. Crawleren er nu endnu mere grundig og sporer undersider på hjemmesiden mere præcist end tidligere. Ligeledes kan resultaterne af crawleren endelig eksporteres som PDF, og vi har tilføjet yderligere kontroller, for eksempel for tredjelandsoverførsler.

Derudover er styringen af crawleren blevet forbedret: I crawlerindstillingerne i en CMP kan det nu f.eks. indstilles, at nyfundne udbydere først skal tilføjes en venteliste og ikke på den normale udbyderliste med det samme . Derudover kan cookies nu adskilles efter domæne, hvilket er særligt fordelagtigt for kunder, der bruger den samme CMP-kode på flere domæner. Og sidst, men ikke mindst, viser listen over udbydere nu også de seneste fund, hvilket gør det nemmere at se, hvor en udbyder er fundet.

Forbedret automatisk blokkode

Udover crawleren har vi i denne måned også forbedret især den automatiske blokkode. Da det er foretrukket af mange kunder, har vi især forbedret bekvemmeligheden og indlæsningstiden: Tidligere var der ofte problemer med “essentielle” eller “funktionelle” udbydere, som blev ugunstigt blokeret af CMP, det skulle nu være meget lettere med sådanne udbydere til at arbejde.

Webinarer i november

På grund af de mange innovationer, der kommer til hjemmesider med TTDSG fra december, vil vi tilbyde flere webinarer i november. Disse er:

 • Webinar: TTDSG & den aktuelle udvikling inden for databeskyttelse
  9. november 2021 – kl. 15.00
  Til registrering
 • Webinar: Brug af consentmanager med Google TagManager og Google Consent Mode
  10. november 2021 – kl. 15.00
  Til registrering

Flere nye funktioner og ændringer

 • Forbedret log API
 • forbedringer af datalag
 • Bedre understøttelse af deaktiveret visning
 • Udvid automatisk affilierede links
 • … og meget mere.
 

Hold dig opdateret!

Abonner på nyhedsbrev